Senzacija na pomolu: Kinezi za 10 milijuna kupuju Inter i dovode dvojac iz Hajduka

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.11.19. | 08:49

Bombastične vijesti iz Zaprešića.

Nogometaši zaprešićkog Intera trenutno se nalaze na začelju lejstvice Prve HNL, ali u klubu vlada veliki optimizam. Iako imaju 11 bodova kao i Varaždin, to je trenutno sporedna tema u predgrađu metropole. 

Naime, klub je predmet interesa stranih ulagača, a u Zaprešić bi trebali stići kineski ulagači predvođeni bogatom poduzetnicom Jiang Yu, vlasnicom jedne velike pekinške kompanije, prenose Sportske novosti. I ne samo da bi kupila klub, već ima i jasno određene prve poteze, a oni bi zatresli nogometnu scenu u Hrvatskoj. 

Za predsjednika kluba želi postaviti Ivana Kosa, bivšeg predsjednika Hajduka, a uz njega bi mjesto u Interu našao i Krešimir Gojun, donedavni direktor omladinske škole kluba s Poljuda. Obojica su na neugodan način otišla iz Splita, a iako su neosporno radili dobar posao, nisu bili po ukusu kompletnom navijačkom puku Bijelih. 

Što se kineske ponude za preuzimanje kluba tiče, špekulira se o cifri od 10 milijuna kuna. O svemu će konačnu riječ dati Branko Laljak. alfa i omega Diva iz predgrađa. Priča svakako zvuči zanimljivo, a u narednom periodu dobit ćemo odgovore na sve nepoznanice oko toga. 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

Prva HNLKrešimir GojunIvan KosInter Zaprešić

Ostale Vijesti