Scholes opleo po Nijemcu: U Realu je bio motiviraniji

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.03.15. | 10:53

Paul Scholes je u svojoj tjednoj kolumni za London Evening Standard komentirao situaciju s rekordnim Arsenalovim pojačanjem, Mesutom Özilom.

Veznjak 'Topnika' dobiva pohvale na račun povratka u formu nakon ozljede, ali Scholes naglašava kako Özil mora pokazativati mnogo više na Emiratesu. Pod upitnik stavlja njegovu želju i motivaciju.

Bivši veznjak Manchester Uniteda kaže kako Njemcu turskih korijena treba vođa koji bi ga 'pogurao', kao i da zbog činjenice da je naslov u Premiershipu izgubljen za Arsenal, njegova glad za napredovanje u sjevernom Londonu smanjena ili je nema.

Čini mi se da se Özil odlučio za jednostavniju opciju i priključio se Arsenalu. Otkako je tamo, ne možemo sumnjati u njegove kvalitete, ali ponekad se čini da ne daje svoj maksimum“, rekao je Scholes i dodao:

Treba mu motivacija. U Real Madridu je bio u prilici za osvajanje ligaških naslova. U Arsenalu to nije slučaj“, istaknuo je Scholes.

Smatra da je 26-godišnjak pokazao kvalitetu od dolaska u redove Arsenala iz Real Madrida, ali i da igra onoliko koliko mu je dovoljno i ne trudi se previše.

Dobar primjer tome je nedavni derbi Sjevernog Londona kada je Özil zabio za vodstvo Arsenala protiv Tottenhama, ali je to bilo sve od njega. Njemački reprezentativac nije jedini kome tako 'ne ide' i koji se bori s 'vjetrenjačama'. Po mnogima je u sličnoj situaciji i Angel Di Maria u Manchester Unitedu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

ArsenalMesut OzilPaul Scholes

Ostale Vijesti