Scholes: Očekivao sam mnogo više od Van Gaala

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.11.14. | 15:11

Legendarni veznjak s Old Trafforda imao je sreće što je igrao pod vodstvom ikone 'Crvenih vragova', Sir Alexa Fergusona.

Sutra je pred Manchester Unitedom susret protiv Crystal Palacea na Old Traffordu i krajnje je vrijeme za Louisa Van Gaala ako žele nastaviti zarađivati bogatstvo 'Crvenih vragova'.

Ono što je do sada Nizozemac ostvario, u najmanju ruku je – tragično. United pod njegovim vodstvom ima najgori start u Premiershipu od 1986. godine.

Kap koja je prelila čašu kod bivšem člana Manchester Uniteda, Paula Scholesa, je poraz protiv velikog gradskog rivala Manchester Cityja.

„Iako je rezultat protiv Manchester Cityja povoljniji nego prošle sezone, izvedba ekipe tijekom prvih sat vremena je vrlo loša“, rekao je Scholes u današnjoj kolumni za The Independent.

„Ovo je Manchester United. Nedopustivo je igrati na prihvatljivoj razini tek 20 minuta i onda izgubiti“, nastavlja sipati kritike bivši član 'Crvenih vragova'.

„Van Gaal neprestano priča o napretku. Ono što sam ja očekivao jest mnogo bolje stanje na ljestvici u ovom trenutku“, poručio je Nizozemac Scholesu nakon čega je usplijeda možda i ključan dio.

„Prošle sezone pod vodstvom Davida Moyesa United je imao 17 bodova iz prvih 10 utakmica. Sada, nakon potrošenih  200 milijuna eura Van Gaal ima 13 bodova nakon 10 kola“, jasan je kao dan Paul Scholes, čije riječi imaju ogromnu težinu na Otoku.

Sigurno je kako su dospjele i do Nizozemca...

 (Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Paul ScholesLouis van GaalManchester UnitedPremiership

Ostale Vijesti