undefined
undefined

SASTAVI (Rudeš - Lokomotiva): Čabraja iznenadio s lijevim bekom, Mladina kreće s tri mladića

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.05.24. | 15:57

Utakmica počinje u 17 sati (Max Sport1)

Rudeš, dva kola prije kraja, ima sedam osvojenih bodova nakon 34 kola i već sada klub s najmanjim postotkom osvojenih bodova u jednoj sezoni, a momčad sa zapada Zagreba želi izbjeći upisivanje u negativne knjige hrvatskog nogometa kao momčad koja je osvojila najmanji broj bodova u jednoj sezoni. Za taj pothvat potrebna su im dva boda u posljednja dva kola.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Lokomotiva, pak, nema lagani zadatak pred sobom u hvatanju euro-vlaka. Jer, osim što imaju bod manje od Osijeka, imaju i lošiji međusobni omjer (tri remija i poraz). Prema tome, Lokosi moraju osvojiti više bodova od Bijelo-plavih koji dočekuju rasterećenu Rijeku, a u posljednjem kolu gostuju kod također rasterećenog Varaždina, a Lokomotivu očekuje Hajduk na domaćem terenu.

A za ovaj susret su se Mladina i Čabraja odlučili za sljedeće sastave:

Rudeš (4-2-3-1): Marković - Vujanić, Camara, Mrčela, Krušlin – Kuzmanić, Stipić – Topić, Ćorić, Latković – Korač.

Lokomotiva (4-2-3-1): Čavlina – Vranjković, Bubanaj, Leovac, Bartolece – Marić, Smakaj – Šotiček. Mudražija, Goričan - Čop.

Mladina je, dakle, u početnu postavu ubacio tri mladića, Stipića (19), Korača (18) i Vujanića (17), dok ćemo tek vidjeti koga je to Čabraja postavio na poziciju lievog beka - Vranjkovića ili Bartoleca.


Glavni sudac utakmice je Mateo Erceg iz Benkovca kojem će asistirati Anto Marić (Zagreb), Deni Grofelnik (Valpovo) i Renato Lacić (Split) dok će u VAR sobi biti Mario Zebec (Cestica) i Kristijan Novosel (Valpovo). Delegat susreta je Ante Podnar (Gospić), a kontrolor suđenja Draženko Kovačić (Križevci).



Tagovi

HNLNK RudešNK Lokomotiva

Ostale Vijesti