Sapunica ipak gotova: Totti dobiva produljenje ugovora?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.04.16. | 11:48

Predsjednik Rome James Pallotta je pristao na produljenje ugovora kapetanu Rome Francescu Tottiju, a službena potvrda očekuje se u ponedjeljak.

Ikona 'Vučice' prolazi kroz teške trenutke s obzirom na neslaganje s novim trenerom Lucianom Spallettijem, koji mu ne daje preveliku minutažu. Iako to ljuti navijače Rome, promjena nema, a sve je vodilo ka tome da bi Totttiju ovo mogla biti posljednja sezona na Olimpicu. No, ako je suditi prema posljednjim informacijama iz Rome, možda to neće biti baš tako.

'La Gazzetta dello Sport' i 'Tuttosport' pišu kako je Pallotta pristao na produljenje ugovora legendarnom kapetanu. Dvojac je komunicirao putem mobitela, a Totti se navodno prijateljima povjerio kako će igrati još jednu sezonu. Pallota ne sumnja u kapetana, koji je spasio svoju momčad protiv Atalante i Torina, a navodno su riješene i sve nesuglasice i sa Spallettijem.

Službena objava produljenja suradnje očekuje se u ponedjeljak, nakon utakmice Rome i Genoe koja je na rasporedu u 19 sati na Olimpicu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Francesco TottiJames PallottaLuciano Spalletti

Ostale Vijesti