Pixsell
Pixsell

Samir Toplak ima novi posao, opet mora 'vaditi kestenje iz vatre'

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 04.09.24. | 13:36

Njegova nova momčad startala je sezonu s tri poraza u tri utakmice.

Iako postoje neki koji se vječno žele okititi tuđim perjem pa 'insajderski' napisati kako je vijest njihova, da će Samir Toplak postati novi trener Rudeša prvi su napisali kolege iz Sportnewsa. A kako oni prate klub već godinama, da ne kažemo desetljećima, u točnost njihove informacije ne sumnjamo ni najmanje.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dakle, Samir Toplak ponovno je 'u vatri'. A kako on nije netko tko je navikao da mu u klubu sve ide 'kao po loju', sada je prihvatio poziv Rudeša koji je po Toplakovom dolasku posljednja momčad Prve NL bez osvojenog boda u prva tri kola. Iako nemamo magičnu kuglu, sigurni smo kako pod vodstvom dojučerašnjeg stručnog sukomentatora s Max Sporta tamo neće još dugo ostati.

Prekaljeni lisac kao što je Toplak po mnogima je odavno trebao dobiti priliku u nekom klubu iz 'velike četvorke', a iz kojeg točno razloga još uvijek nije dobio poziv od tih klubova, ostaje nejasno. No, na takve stvarni je navikao pa će sada još jednom pokušati demonstrirati svoje trenersko umijeće uzevši u ruke vruć krumpir kojeg malotko bi.

U svakom slučaju, Toplak će debi na klupi novog mu kluba, ukupno 10. u njegovoj karijeri, imati za svega tri dana (7. rujna) kada će na samom zapadu hrvatske metropole gostovati Croatija Zmijavci. Oni isto još uvijek čekaju na svoje prvo slavlje u sezoni (dva boda), a iako su na njih mnogi gledali kao favorite u ovom ogledu, sigurno im neće biti drago što će se Samir Toplak – po tko zna koji put – baš protiv njih nastojati dokazati…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Samir ToplakNK RudešRudešPrva nogometna liga

Ostale Vijesti