NK Varaždin
NK Varaždin

Šafarić: „Pokušat ćemo igrati koliko nam Dinamo bude dopustio”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.04.24. | 20:21

Utakmica se igra u srijedu u 17 sati uz izravan televizijski prijenos na Max Sport 1 kanalu

Dinamo i Varaždin u srijedu će na Maksimiru odigrati zaostalu utakmicu 5. kola Hrvatske nogometne lige.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmica se igra u 17 sati uz izravan televizijski prijenos na Max Sport 1 kanalu, a najavio ga je trener Varaždina Nikola Šafarić.

"Dinamo je u naletu, igra jako dobro, pobjeđuju dosta rutinski sve utakmice. Sigurno nas očekuje dobra atmosfera i goropadni Dinamo, a mi idemo dati sve od sebe, pružiti šansu i nekim igračima koji su možda malo manje igrali. Imamo i sitnih problema s ozljedama tako da ćemo osvježiti momčad i idemo uživati u dobroj atmosferi", rekao je.

Varaždin do kraja igra dvaput s Dinamom i jednom s Rijekom, a na upit može li nekome pomoći u borbi za naslov, Šafarić je rekao:

"Mi želimo pomoći prije svega samo sebi. Idemo svaku utakmicu odigrati što bolje možemo, tako da mi gledamo samo sebe, a kako će se utakmice odvijati, hoćemo li nekome pomoći ili odmoći, to ćemo vidjeti. I jedna i druga ekipa ovise same o sebi, bit će zanimljivo prvenstvo do samog kraja. Igraju i međusobno tako da nas čeka zanimljiv završetak."

U sutrašnjem dvoboju, Varaždin nema što izgubiti.

"Pokušat ćemo igrati koliko nam Dinamo bude dopustio. Naravno da je Dinamo favorit, da je teško kod njih igrati, ali mi ćemo pokušati dobiti posjed koliko će to biti moguće i koliko ćemo biti raspoloženi za igru." (G)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLGNK DinamoDinamo ZagrebNikola ŠafarićNK VaraždinVaraždin

Ostale Vijesti