Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Šafarić ostaje glavni trener, Kovačeviću se nudi nova pozicija u klubu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.05.24. | 11:48

Predsjednik varaždinskog prvoligaša donio odluku

Mario Kovačević odlično se oporavio nakon borbe s teškom bolesti. Na klupi Varaždina zamijenio ga je Nikola Šafarić, a posljednjih se tjedana dosta pisalo o tome tko će povesti seniorsku momčad u novu sezonu Hrvatske nogometne lige.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Predsjednik kluba Dražen Vitez za Sportske novosti potvrdio je da je njihov izbor Nikola Šafarić.

"Odluka je donesena. Neki dan obavio sam razgovor s Marijom i rekao mu da idemo dalje u sastavu u kojem smo završili prvenstvo. Mariju sam ponudio novo mjesto u klubu - glavnog skauta! Rekao je da će odluku donijeti kroz nekoliko dana, a ugovor s nama traje mu do 31. svibnja", izjavio je.

Nikola Šafarić u dva je navrata nosio dres Varaždina, prava je legenda kluba, a u 20 utakmica kao trener kluba ostvario je sedam pobjeda, četiri remija i devet poraza.

"S obzirom na sve što se dogodilo zadnjih mjeseci, Šafarić i njegov stožer zaslužuju puno povjerenje. Momčad dobro reagira na njih, koliko sam pričao s igračima, svi su oduševljeni načinom rada Šafarića i stožera, tako da dobitnu kombinaciju ne mislimo mijenjati", zaključio je Vitez.

Što će Kovačević odlučiti, u ovom trenutku još uvijek nije poznato. Nedavno je izjavio da bi se volio vratiti trenerskom poslu, no s obzirom na nedavne zdravstvene tegobe, nije isključeno da prihvati poziciju koja nosi značajno manju razinu stresa. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLNK VaraždinVaraždinMario KovačevićNikola Šafarić

Ostale Vijesti