Šafarić najavio 'Derbi sjevera': „Prva utakmica koju dočekujemo kao favoriti“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.08.24. | 11:27

Dvoboj između Varaždina i Slaven Belupa igra se u subotu na Gradskom stadionu u Varaždinu s početkom u 18.15.

Nakon prva tri kola Varaždin ima dva osvojena boda, a Slaven Belupo je posljednji s jednim. U subotu, u Derbiju sjevera, obje momčadi žele upisati prvu pobjedu i pobjeći s dna ljestvice.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Dolazi nam prva utakmica ove sezone u kojoj moramo preuzeti ulogu favorita i tražiti tri boda pred domaćom publikom bez nekog pritiska, posvetiti se sebi, da nam je fokus svih 90 minuta, da nema padova u igri i da osvojimo tri boda koja su nam jako bitna za nastavak prvenstva. I oni će kao i mi tražiti pobjedu, ali ne zanima nas previše Slaven Belupo. Moramo se nametnuti od prve minute, da se oni više bave s nama, da dobro izgledamo i da se od prve minute vidi tko je kvalitetnija momčad i da bodovi ostanu kod kuće", najavio je utakmicu trener i sportski direktor Varaždinaca, Nikola Šafarić.

Uz njega, na konferenciji za medije sudjelovao je i Varaždinov lijevi bek Antonio Boršić.

"Uvijek su zanimljive utakmice protiv Slaven Belupa, znamo što nas čeka, već smo napravili analizu, uočili smo neke njihove mane i vrline, dobro ćemo se pripremiti i idemo po tri boda. Slaven Belupo je uvijek neugodan, tvrd, uz dva dobra, potentna krila", rekao je.



Tagovi

NK VaraždinSlaven BelupoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti