Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

S Trešnjevke na Koševo: Zekić doveo Čabrajinog veznjaka pred europski okršaj

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.07.24. | 19:13

On je osmo pojačanje Sarajeva ovoga ljeta

Donedavni Lokos, Vladan Bubanja (25), novi je igrač Sarajeva, kojega odnedavno vodi Zoran Zekić. Veznjak je sa Sarajevom potpisao ugovor do 2027. godine, potvrdio je bosanskohercegovački prvoligaš.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bubanja je prošao sve uzraste Sutjeske iz Nikšića, a sa seniorskom momčad osvojio je tri trofeja prvaka Crne Gore te potom u Lokomotivi gradio svoju karijeru. Protekle sezone u HNL-u odigrao 26 utakmica i postigao tri gola. Prošle godine je debitirao za A selekciju Crne Gore.

Bubanja je osmo pojačanje Sarajeva uoči početka nove sezone. Osim crnogorskog veznjaka, na Koševo su stigli Momodu Jatta, Bruno Unušić, Andreja Ristić, Emil Rockov, Filip Jović, Nermin Mujkić i Aleksandar Đorđević.

Podsjetimo, Sarajevo će 11. srpnja u okviru 1. pretkola Konferencijske lige igrati u gostima protiv kazahstanskog Aktobea, a trenutno se za njega pripremaju u Sloveniji gdje ih sutra čeka utakmica protiv ljubljanske Olimpije. Uzvrat s Kazahstancima je u Sarajevu tjedan dana kasnije, a pobjednik će u drugom pretkolu odmjeriti snage sa slovačkom Trnavom. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Vladan BubanjaLokomotiva ZagrebLjetni prijelazni rok 2024.SarajevoFK SarajevoZoran Zekić

Ostale Vijesti