Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

S Poljuda pod kosi toranj? Talijanski drugoligaš zainteresiran za Mlakara

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.01.22. | 20:31

Gianluca Di Marzio tvrdi kako su čelnici Pise zainteresirani za usluge slovenskog napadača koji je ovog ljeta stigao u Split

 Dan prije zaključenja zimskog prijelaznog roka u većini europskih zemalja, novinari diljem svijeta pišu provjerene i neprovjerene informacije o onome što bi se moglo dogoditi u posljednjih 24 sata prije zatvaranja mercata. U šumi vijesti, pouzdani Ginaluca Di Marzio je danas poslijepodne podijelio vijest kako je talijanski drugoligaš Pisa zainteresirana za Jana Mlakara, 23-godišnjeg napadača Hajduka koji je ovog ljeta stigao na Poljud iz Brightona.

Pisa, drugoplasirana u Serie B sa samo jednim bodom zaostatka iza vodećeg Leccea, ove je zime pregovarala s Readingovim Georgom Puscasem, a kako do suradnje nije došlo, urpava talijanskog drugoligaša se okrenula upravo Mlakaru.

Otkako je stigao u Hajduk, Mlakar je odigrao 21 utakmicu, zabio šest golova i dodao tri asistencije. Još uvijek nema pouzdanih informacija o izvjesnosti ovog transfera, morat ćemo pričekati famozni “deadline” sutra u ponoć kada će biti jasno tko je ostvario izlazni transfer, a tko ostaje u svom poznatom okruženju.

Hajduku fali jedan ubojiti napadač pa je teško za očekivati da će pustiti Mlakara. Osim ako se sutra ne dogode neke tektonska podrhtavanja i kakav kopernikanski obrat. Dolazak Kalinića kao da je utihnuo i pao u zaborav. 



Tagovi

PisaJan MlakarHajduk

Ostale Vijesti