PIXSELL
PIXSELL

S Cicom je osvojio HNL, a sada dočekao i naslov s Dinamom: "Suza suzu stiže, ova priča je zaslužila ovakav rasplet"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.05.23. | 08:13

Dobro poznato ime hrvatskog nogometa emotivno je proživio svaki trenutak povijesne Dinamove pobjede

Antonio Franja već je prošao jednu od najzanimljivijih priča hrvatskog nogometa kada je pod trenerskom palicom legendarnog Zlatka Cice Kranjčara osvojio HNL s NK Zagrebom početkom 2000-ih, a sada je još jednom proživio sličan scenarij. Dinamovac od glave do pete, Franja je bio jedan od onih koji su u priču Futsal Dinama ušli dok je još bila u povojima, dok su mnogi vjerovali da će se brzo ugasiti. Srećom po Dinamove navijače, bili su u krivu, a Franja i svi zaljubljenici u priču pokrenutu iz istinske ljubavi sada mogu slaviti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon spektakularnog slavlja u Draženovom domu i podizanja pehara prvaka države, nekadašnji igrač Futsal Dinama, na svome je Instagramu objavio video i u opis dodao:

"Suza suzu stiže…Dajte strasti priliku i ovo vam se dogodi, jer nije fejk, nije instant, nije poklonjeno niti kupljeno. Ovo je sport u svakom smislu, probali su mnogi i dan danas pokušavaju kroz materijalno i na razne načine bez osjećaja, ali kada daš strasti šansu kroz uspone i padove pa iskustvo napravi svoje, vrati ti kad najviše trebaš."

"Ova priča je zaslužila ovakav rasplet, mnogi su me pitali kada se startalo kaj će ti to, neće izdržat priča i istina pokušali su na razne načine upravo ti koji nemaju tu strast (već samo kako mi kažemo spiku) ugasiti žar i nisu uspjeli. I nikad me srce i osjećaj nisu izdali, dao sam dio svoga tijela za ovaj klub jer sam osjećao ONO i danas sa posljedicama jer jedva hodam mogu reci isplatilo se. Isplatilo se biti dio ove lijepe priče koja će se nadam se trajati još dugo… Nažalost Čuljo, Capi i Oskar su dali živote za ovaj sport i da me netko sutra pita i ja bi dao kao primjer svojoj djeci da u svemu kaj radiš trebaš raditi sa strašću moraš se dati 100 posto za uspjeh jer život brzo prođe a ovo ostaje…razveseliti pa i šačicu ljudi vrijedi jer ljubav i pozitiva na kraju uvijek pobjede! Volim Dinamo", stoji u Franjinoj objavi.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Antonio FranjaFutsal DinamoMNK Futsal Dinamo

Ostale Vijesti