Luka Mladinić/PIXSELL
Luka Mladinić/PIXSELL

Ružomberok s tri domaća boda dolazi na Poljud, armenski Noah utrpao 'peticu'

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 11.08.24. | 19:58

Slovaci su igrali u kombiniranom sastavu

Hajdukov suparnik u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu koji dolazi na Poljud u četvrtak nakon 0-0 u Slovačkoj, pobijedio je u 3. kolu svog prvenstva. Ružomeberok je na domaćem terenu svladoa Trenčin 1-0, a trener Slovaka, inače Čeh Andrej Smetana može biti zadovoljan, jer je u kombiniranom sastav upisao tri boda.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Domaćin je poveo već u petoj minuti iz kaznenog udarca koji je realizirao Timotej Mudry. Ispostavilo se da je to bio pobjednički pogodak.

Sastav Ružomberoka: Fruhwald – Gomola, Maslo, Maly (od 46. Gabriel) – Chobot, Mudry, Luteran (od 76. Lavrinčik), Domonkos – Kelemen (od 56. Chrien), Gerec (od 56. Hladik) – Jackuliak (od 87. Madlenak).

U slučaju da Hajduk prođe Ružomberok, igrao bi u play-offu Konferencijske lige s pobjednikom para AEK Atena - Noah u kojemu su Armenci stekli prednost od 3-1, pa Grcima treba čuto na svom terenu.

Inače, Noah je u nedjelju u armenskom prvenstvu slavio na gostovanju kod Širaka rezultatom 5-0 (Gregorio, Cenari 2, Ferreira, Matheus Aias). Radilo se o utakmici drugog kola, a za potencijalnog Hajdukova suparnika bio je to prvi susret koji su odradili u velikom stilu.

Dodajmo da grčko prvenstvo počinje idući vikend, a AEK ga otvara protiv OFI-ja s Krete. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RužomberokTrenčinHajdukKonferencijska ligaSlovačkaNoahAEK Atena

Ostale Vijesti