Foto: Royale Union SG Official
Foto: Royale Union SG Official

Royal Union ima novog kralja: Franjo zabio i asistirao u pobjedi protiv Kortrijka!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.09.24. | 18:01

Donedavni napadač Rijeke 'na svojim je leđima' odveo domaćina do slavlja, Šimić neprimjetan kod gostiju, Kaneko ušao u nastavju

Iako je prije svega nekoliko dana u Europskoj ligi promašio jedanaesterac protiv Fenerbahcea koji je na domaćem terenu slavio s 2-1, Franju Ivanovića ta jedna lošija večer nije bacila u očaj. Štoviše, ispostavilo se kako mu je sve to bio dodatni poticaj da već u prvoj sljedećoj utakmici dođe do svojeg prvijenca u dresu Union SG-a, a to mu je ove nedjelje pošlo za rukom, odnosno nogom, u ogledu protiv Kortrijka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U ogledu 9. kola Jupiler Pro lige, Union SG na svojem je terenu svladao Kortrijk s 3-0. Prvo ime utakmice sjajni je Franjo Ivanović koji je prvo asistirao u 18. Fuseiniju za vodeći pogodak svoje momčadi, da bi onda u 77. minuti došao i do svojeg prvijenca u dresu belgijskog kluba.

Asistenciju Ivanovića za 1-0 pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Ivanović je u igri bio do 82. minute kad ga je zamijenio Ekvadorac Kevin Rodriguez, dok je kod gostiju Roko Šimić na terenu bio do 56. minute, a Takuro Kaneko od 74. minute.

Imao je Ivanović svoje prste i kod drugog pogotka Union SG-a, ali se na kraju spomenuta situacija iz 51.minute vodi kao autogol gostujućeg stopera Silve. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Franjo IvanovićRoyal Union St. GilloiseJupiler liga

Ostale Vijesti