Ronaldo teškom mukom donio Juveu vrh ljestvice na Olimpicu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.01.20. | 22:50

Vučica je bila u igri za bodom sve do posljednjeg sučevog zvižduka.

Vrlo uzbudljivu utakmicu gledali smo kao finale 19. kola Serie A, barem što se vikend dijela tiče. Nogometaši Juventusa na neugodnom su gostovanju kod Rome upisali pobjedu rezultatom 2-1, a sve najbitnije za momčad Maurizija Sarrija dogodilo se u prvih deset minuta.

Prvo je mladi stoper Merih Demiral, koji je iz udarnog sastava izbacio Matthijsa de Ligta, glavom poentirao za vodstvo Stare dame. Igrala se tek treća minuta kada je 21-godišnjak postao prvi Turčin koji je zabio gol za Bianconere.

Nisu se momci Paula Fonsece stigli oporaviti kako spada, a već je stajalo 0-2 na semaforu. Nevjerojatnu pogrešku napravio Jordan Veretout kojemu je Paulo Dybala oduzeo loptu na vrhu šesnaesterca, sjurio se prema Pau Lopezu, a veznjak domaćih ga ruši i sudac pokazuje na bijelu točku.

Siguran realizator bio je Cristiano Ronaldo.

 

 

 

 

U 19. minuti igru je morao napustiti Demiral zbog ozljede, a ušao je upravo de Ligt,a  sdruge strane nakon sjajnog solo-prodora kod Rimljana se ozlijedio Nicolo Zaniolo. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao, ali zato se igra potpuno rasplamsala u drugom dijelu.

Prvo je u 68. minuti Diego Perotti zabio iz penala nakon što je Alex Sandro nesretno igrao rukom u vlastitom šesnaestercu.

 

 

Nakon toga Fonseca je krenuo sa svim snagama u napad. U igru je posljednjih deset minuta ušao i Nikola Kalinić koji je odmah po ulasku naivno zaradio žuti karton. Prijetili su domaćini preko svih mogućih načina, a najbolju priliku propustio je Kolarov koji je glavom iz blizine pucao u Wojciecha Szczesznya.

Rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice te je Sarri puno teže od očekivanog stigao do pobjede i preuzeo vrh ljestvice jer je Inter jučer remizirao s Atalantom na Meazzi.

Ranije danas, Fiorentina je prekinula crni niz od osam utakmica bez pobjede, a više o tome možete pročitati OVDJE.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Cristiano RonaldoNicolo ZanioloJordan VeretoutMerih DemiralMatthijs de LigtDiego Perotti

Ostale Vijesti