Ronaldo smjestio Realu: "To je gadljivo i pokazuje da želi otići iz Madrida!"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.07.15. | 10:27

Britanski Mirror donio je u ponedjeljak priču o pozadini transfera koji bi potresao svijet. Radi se o mogućem odlasku Cristiana Ronalda iz Real Madrida!

Portugalac ima još tri godine ugovora u Realu, no postoje indicije kako planira napustiti Santiago Bernabeu. Priču su potaknule tvrdnje menadžera legendarnog Ikera Casillasa koji je prošlog tjedna iz Reala prešao u Porto.

Agent Santos Marquez tvrdi da je znakovita činjenica kako je Ronaldo prodao prava na korištenje svog imena tvrtki koja je u vlasništvu bogatog gazde Valencije Petera Lima. Cristianu je pripalo 40.000.000 eura, a prema Marquezu, to jasno ilustrira koliko je nezadovoljan u Madridu. I kako je u ratu s predsjednikom Florentinom Perezom...

„Perez će jednog dana morati objasniti zašto Ronaldo radi za vanjsku tvrtku koja nije u sklopu obitelji Real Madrida. Zamislite samo, Cristiano je zaradio 40 milijuna eura negdje van Reala. Dao je prava Peteru Limu, vlasniku Valencije, koji sad ubire zaradu. Pa to je gadljivo! Hoće li itko progovoriti i pitati Pereza zašto je Cristiano to napravio? Jer to nije normalno i sugerira da Ronaldo napušta Real“, kazao je Santos Marquez.

Cristiano Ronaldo je u Realu od 2009. kada je stigao iz Manchester Uniteda. O njegovom potencijalnom odlasku šuška se praktički unazad dvije godine, a u posljednje vrijeme najčešće ga se povezuje s bogatim PSG-om. Kao i starom ljubavi s Old Trafforda...

(Foto: Action Images)


Tagovi

Cristiano RonaldoReal MadridSantos MarquezPeter LimValenciaFlorentino Perez

Ostale Vijesti