REUTERS/Lee Smith
REUTERS/Lee Smith

Romano odgovara Di Marziju: Nema konkretne indikacije da Perišić odlazi iz Tottenhama

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.07.23. | 18:36

"Tihi rat" dvojice nogometnih insajdera.

Pravi rollercoaster emocija danas prolaze navijači Hajduka, a sve uslijed „tihog rata“ dvojice nogometnih insajdera i sunarodnjaka – Gianluce Di Marzija i Fabrizija Romana.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, prvi je danas bacio u trans Splićane najavivši kako će Ivan Perišić i Tottenham terminirati ugovor, pa će nakon toga hrvatski reprezentativac preseliti na Poljud. Jasno, ta informacija je poput bombe odjeknula sportskim eterom i zagolicala maštu svima kojima su Bijeli u srcu.

No onda se očito Romano osjetio prozvanim jer do njega ta informacija nije stigla pa je ubrzo nakon objave kolege tvitnuo:

„Nema konkretne/službene indikacije da će Ivan Perišić napustiti Tottenham u ovoj fazi prijelaznog roka. Nikakve odluke trenutno nema“.

Sad je, dakle, pitanje koji Talijan raspolaže s boljim informacijama. Di Marzio je dosta sigurno plasirao vijest da je Ivan blizu Hajduka, dok Romano preko svojih kanala saznaje da o tako nečemu nema govora. Slijede nam zanimljivi dani, a Twitter objave spomenutog dvojca će se često osvježavati na jugu Hrvatske… (pz)



Tagovi

Ivan PerišićFabrizio RomanoGianluca di MarzioHajdukTottenhamLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti