Roma se 'ruga' Laziju i Juveu: Za 'kikiriki' cifru im oteli stopersku želju

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.07.14. | 09:45

Novi 'masterpiece' napravio je Walter Sabatini, Romin sportski direktor...

Vučica je u svojim redovima uspjela zadržati Mehdija Benatiju, unatoč brojnim naletima bogatijih klubova. Međutim, Rudi Garcia svejedno se našao u problemima sa stoperima, budući da Roma nije otkupila ugovor Rafaela Toloija koji se tako nakon šestomjesečne posudbe vratio u Sao Paulo. Rimljani su ostali tek na Benatiji i Castanu, 'zelenom' Romagnoliju i nekim još mlađim centralnim braničima iz juniorske momčadi.

Mučilo je to Garciju, svjesnog da ga čeka borba na tri fronta, pa se uz Romu proteklih tjedana spominjao niz stopera. Nisu uspjeli privoljeti Bašu iz Lillea niti Vlaara iz Aston Ville, stoga se u jednom trenutku pojavila mogućnost da Roma očajnički pozove natrag Toloija. No onda je sportski direktor Walter Sabatini 'zafrknuo' rukave i uzeo provjerenog Davidea Astorija, proteklih godina šefa obrane Cagliarija. I to, da stvar bude bolja, ispred nosa ljutom rivalu Laziju kojem je Astori bio glavni 'pick', ali i Juventusu koji se posljednjih dana također spominjao kao interesent za njegovim uslugama.

Astori u Romu stiže za 'smiješnih' dva milijuna eura, koliko će rimski klub platiti njegovu jednogodišnju posudbu, a dogovorena je i klauzula da ga Roma po isteku sezone može otkupiti za dodatnih pet milijuna eura. Rudi Garcia konačno može biti miran, ali i iznimno zadovoljan, jer dobio je 27-godišnjaka koji iza sebe ima dugi niz prvoligaških sezona, a i povremeni je reprezentativac Italije.

(Foto: Action Images)


Tagovi

RomaDavide AstoriCagliariLazioJuventus

Ostale Vijesti