REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Roma dovođenjem novog vratara pokrenula domino-efekt

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.07.21. | 10:38

Mourinho je doveo prvu prinovu, dogovara nova pojačanja iz Premier lige

Rui Patricio stiže u Romu za 11 miijuna eura iz Wolverhamptona. Bit će to prva prinova Josea Mourinha na klupi Rome, a taj transfer pokrenuo je val drugih.

Kako javlja transfer guru Fabrizio Romano, u posljednjih nekoliko sati dovršena su još dva vratarska transfera po domino-efektu povezana s odlaskom Patricia u Romu.

Wolvesi su zamjenu za Portugalca našli u njegovom sunarodnjaku iz Olympiacosa. 28-godišnji Jose Sa stiže u Premier ligu za osam milijuna eura. Grčki velikan je stoga brzo potražio zamjenu i pronašao u prvom vrataru češke reprezentacije.

Naime, Tomaš Vaclik će iz Sevillle kao slobodan igrač otići na Pirej.


Mourinho je sad riješio pitanje vratara, a ostale su druge pozicije koje želi pojačati. Primarno pojačanja traži u Premier ligi, koju itekako dobro poznaje. Jedna od želja je stoper Chelsea Kurt Zouma kojeg je 2014. doveo u London, a igrač je pred kraj prošle sezone izgubio mjesto u sastavu Thomasa Tuchela. Spominje se cifra od 34 milijuna eura, a za njega je zainteresiran i Everton.

Special One traži i zamjenu za Leonarda Spinazzolu koji će zbog ozljede na Euru izostati veći dio sezoni. Prvi pick mu je lijevi bek Manchester Uniteda Alex Telles.


Tagovi

Rui PatricioWolverhamptonWolvesFabrizio RomanoRoma

Ostale Vijesti