REUTERS/Borut Zivulovic
REUTERS/Borut Zivulovic

Rođendanski poklon: Čolina napustio Augsburg, vraća se u staro jato

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.07.24. | 10:21

Povezivalo ga se s LASK-om, ali karijeru će ipak nastaviti u Danskoj

Nakon što je proljetni dio prošle sezone proveo na posudbi u Vejleu iz Augsburga, David Čolina dan nakon što je proslavio 24. rođendan dogovorio je s danskim klubom novu posudbu do kraja sezone 24./25.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Vejle, klub kojeg vodi Hrvat Ivan Prelec, tako će u novu sezonu ući s 'hrvatskim bekovima', Lukom Hujberom na desnoj te Davidom Čolinom na lijevoj strani. Iz kluba su dodali kako Vejle ima mogućnost otkupa ugovora hrvatskog braniča koji je prošle sezone upisao 12 nastupa u njihovoj Superligi.

Osim Čoline, Hujbera i Preleca, u Vejleu je i Denis Kolinger, dok je okosnica vezne linije Gambijac Hamza Barry koji je nekoć, baš poput Čoline, bio član Hajduka.

Inače, Čolinu se proteklih dana povezivalo s LASK-om, austrijskim prvoligašem čije boje brane Marin Ljubičić te Hrvoje Smolčić koji je nedavno stigao u klub na jednogodišnju posudbu iz Eintracht Frankfurta.

Vejle svoju prvu utakmicu u novoj sezoni igra u nedjelju, 21. srpnja, kad će na domaćem terenu dočekati Randers. Čolina ima pravo nastupa u tom ogledu, ali je zasad nepoznato hoće li ga Prelec odmah 'baciti u vatru' budući da nije prošao pripreme s njegom momčadi.

„Proljetos sam imao jako dobru polusezonu u Vejleu, klub je izborio ostanak u ligi, a odigrali smo i neke sjajne utakmice na našem domaćem terenu gdje su nas do uspjeha vodili naši sjajni navijači. Htio sam se vratiti ovdje, veselim se što ću nastaviti tamo gdje sam stao. Vjerujem da ćemo i ove sezone pokazati kako zaslužujemo biti dio prvoligaškog društva“, kratko je poručio hrvatski lijevi bek za klupsku mrežnu stranicu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

VejleDavid ČolinaposudbaAugsburg

Ostale Vijesti