R.R./ATAImages/PIXSELL
R.R./ATAImages/PIXSELL

Robert Prosinečki postavio negativan rekord na klupi Crne Gore

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.10.24. | 11:01

Slijedi gostovanje kod Walesa

Iza Roberta Prosinečkog vrlo je turbulentan period na klupi reprezentacije Crne Gore. Nakon što je startao dvjema pobjedama u prijateljskim utakmicama protiv Bugarske i Sjeverne Makedonije, jači protivnici u prijateljskim, a potom i službene utakmice donijele su drugačiju priču.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Crna Gora je prvo upisala poraze u prijateljskim utakmicama kod Belgije (2-0), kao i kod kuće protiv Gruzije (1-3). U prva dva kola B razreda Lige nacija, Crnogorci su izgubili u gostima od Islanda s 2-0, a potom i na svom terenu u Nikšiću od Walesa s 1-2 i to tako da su već u 3. minuti gubili 0-2.

Kulminacija je uslijedila u dvoboju trećeg kola Lige nacija igranom u petak, kada je Turska bila bolja u Samsunu rezultatom 1-0. Iako su Turci dominirali većim dijelom utakmice, Crna Gora je imala svoje prilike, ali nije uspjela doći do pogotka. Ključni trenutak dogodio se u 69. minuti kada je Yildiz pogodio stativu, a Kahveci poslao loptu u mrežu za 1-0 pobjedu Turske.

Ovim porazom crnogorski izbornik Robert Prosinečki ispisao je negativnu stranicu povijesti tamošnjeg nogometa. Naime, ovo je prvi put da je Crna Gora izgubila pet utakmica u nizu.

"Izgubili smo tri utakmice i to je teška situacija za nas, ali idemo u Cardiff i to je posljednja šansa da napravimo nešto. Nadamo se dobroj utakmici u Walesu", rekao je Prosinečki nakon poraza u Turskoj.

Crna Gora u 4. kolu gostuje kod Walesa, a ta je utakmica na rasporedu u ponedjeljak, 14. listopada s početkom u 20.45 sati.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Robert Prosinečkicrnogorska nogometna reprezentacijaCrna GoraLiga nacija

Ostale Vijesti