foto: Facebook / NK Polet, Sv. Martin na Muri
foto: Facebook / NK Polet, Sv. Martin na Muri

Rijeka se pojačala igračem iz niželigaša Poleta te ga odmah proslijedila u Hrvatski dragovoljac na posudbu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 20.01.21. | 09:13

Mladi stoper prvo će se neko vrijeme kaliti u drugoj ligi.

Stoper Emanuel Mihalić, dosadašnji centralni branič niželigaškog kluba Poleta iz Svetog Martina na Muri, nedavno je sudjelovao u mini pripremama Rijeke koje su se održale u Umagu.

Zadovoljni viđenim stručni stožer kluba na čelu s trenerom Simonom Rožmanom odlučio ga je zadržati te će tako mladi 20-godišnji igrač postati novi član Rijekinog rostera.

Ipak, zbog nepredviđenih okolnosti, kako se navodi, još se ovo proljeće neće pridružiti novim suigračima nego će polusezonu odigrani na posudbi u Hrvatskom dragovoljcu.

"Na kratkim pripremama u Umagu glavni trener HNK Rijeka Simon Rožman i njegov stručni stožer bili su iznenađeni i iznimno zadovoljni sposobnostima našeg 20-godišnjeg stopera. Čelnici Rijeke nisu imali izbor te su sudeći po njihovim riječima jednostavno morali zadržati Mihalića. Ali zbog nekih nepredviđenih okolnosti Emanuel Mihalić se još ovo proljeće neće pridružiti igračima Simona Rožmana već će proljetnu polusezonu odigrati na posudbi. Tako je pao dogovor da Emanuel kao igrač HNK Rijeka produži na posudbu u 2. HNL u NK Hrvatski Dragovoljac", objavio je njegov dosadašnji klub Polet u oproštajnoj Facebook objavi.



Tagovi

HNK RijekaHrvatski dragovoljacPolet Sveti Martin

Ostale Vijesti