Rijeka pronašla zamjenu za Kramarića: Na Kantridu stigao albanski junak

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.01.15. | 14:29

Samo dan nakon što je Andrej Kramarić potpisao za Leicester, Rijeka je pronašla zamjenu za njega.

Ugovor na dvije i pol godine uz mogućnost produljenja na još dvije, s riječkim je klubom danas potpisao Bekim Balaj, 23-godišnji albanski reprezentativac.

„Od kada su mi rekli da postoji interes Rijeke bio sam siguran da želim doći na Kantridu. O Rijeci znam mnogo, pratio sam rezultate u Europa ligi, znam podosta i o HNL-u budući da je ovdje igralo dosta albanskih nogometaša. Nadam se da ću igrati dobro, ispuniti očekivanja trenera i da će jednog dana navijači Rijeke po dobrome pamtiti moje ime. Igračke karakteristike? Ne volim puno govoriti o sebi već želim na terenu pokazati svoje kvalitete“, izjavio je Balaj za Rijekinu internetsku stranicu nakon što je prošao liječnički pregled i potpisao ugovor s klubom s Kantride.

Balaj je karijeru počeo u Bllazniji, a igrao je još za Genclerbirligi, Tiranu, Spartu Prag, Jagielloniju i Slaviju Prag odakle je i došao u Rijeku. Nije poznato je li albanski napadač raskinuo ugovor s češkim klubom ili je Rijeka platila odštetu.

Inače, Balaj je u žižu javnosti došao prošle godine kada je postigao gol za pobjedu Albanija protiv Portugala.

Albanski heroj je, pak, postao kada je oteo zastavu Velike Albanije iz ruku srpskog nogometaša Stefana Mitrovića u incidentu u Beogradu. Tada je Balaj dobio udarac stolicom u glavu od strane srskog huligana koji je utrčao na teren da se obračuna s Albancima.

(Foto: NK-Rijeka.hr)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

prijelazni rokBekim BalajRijeka

Ostale Vijesti