Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka objavila popis igrača s kojima započinju pripreme, na probi vratar i krilni napadač rodom iz Zadra

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.06.24. | 16:00

Naknadno će se priključiti sedmorica igrača, a generalka će biti protiv Red Bull Salzburga za nešto manje od mjesec dana.

Nogometaši Rijeke ovog će četvrtka odraditi prvi trening uoči početka sezone 24./25. Željko Sopić se na konferenciji za medije obratio predstavnicima sedme sile, a lako je bilo uočiti kako je trener momčadi s Kvarnera jako dobro raspoložen.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rekao je trener Rijeke da se odmorio, a snage će mu sigurno trebati uoči priprema koje će trajati pet tjedana. Riječanima će se naknadno priključiti reprezentativci Stjepan Radeljić (BiH), Emmanuel Banda (Zambija) te Veldin Hodža (Hrvatska U21), zatim Niko Gajzler i Nais Djouahra kojima su kasnije završila prvenstva, dok će se na kraju priključiti i dvojac reprezentativaca Marco Pašalić i Marko Pjaca. Termin njihovog povratka u plavo-bijele naknadno će se odlučiti.

Što je Sopić rekao na konferenciji za medije već ste mogli pročitati na Germanijaku, a istaknuo je da će nakon pet tjedana priprema 'generalka' biti protiv Red Bull Salzburga (17.srpnja). Dan kasnije utakmicu će odigrati i igrači koji se neće suprotstaviti austrijskom velikanu, s tim da se protivnik za taj dan još uvijek traži.

Rijeka će pripreme započeti sa sljedećim igračima:

Martin Zlomislić, Aleksa Todorović, Niko Vučetić, Matko Kramer (vratari), Bruno Bogojević, Franjo Ivanović, Toni Fruk, Dejan Petrovič, Niko Janković, Jorge Obregon, Momo Yansane, Marijan Čabraja, Niko Galešić, Bruno Goda, Lindon Selahi, Danilo Veiga, Ivan Smolčić, Duje Dujmović, Silvio Ilinković, Andro Babić, Bruno Burčul, Lovro Kitin, Roko Valinčić, Jakov Bilajac, Noel Jakac, Šimun Butić, Jakov Katuša.

Na probi su Matko Kramer, 27-godišnji vratar koji je nogometno odrastao u Lokomotivi i koji je nekoć bio član hrvatske U15 i U19 reprezentacije te Jakov Katuša, 23-godišnjak rodom iz Zadra koji je u drugom dijelu prošle sezone igrao za slovenskog drugoligaša NK Beltinci u čijim je redovima skupio 12 nastupa, četiri pogotka i dvije asistencije.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

HNK RijekaRijekapripreme

Ostale Vijesti