Renomirani trojac na Bilićevoj listi za odstrel: Trebali su biti TOP, a ispali su teški FLOP!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.04.16. | 10:42

Hrvatski stručnjak odlučio je otpisati trojicu nogometaša za iduću sezonu.

Sedam kola prije kraja sezone West Ham je i dalje u utrci za četvrtim mjestom koje donosi kvalifikacije za Ligu prvaka, ali i u borbi za osvajanje FA Kupa gdje ga uskoro ponovljena utakmica četvrtfinala s Man Unitedom na Upton Parku.

Međutim, iako im je svaki idući susret praktički kvalifikacijski ili finale, Slaven Bilić sa svojim stožerom i čelnicima kluba iz istočnog Londona već gleda naprijed i paralelno se priprema za iduću sezonu. Ona Čekićarima donosi preseljenje na veći Olimpijski stadion, a vjerojatno i puno više očekivanja.

Mnoga se imena povezuju sa West Hamom, od onih realnih do onih manje realnih, no sada su britanski mediji pozabavili i onima koje Bilić više ne vidi u svojoj svlačionici. A to su trojica igrača dovedena na posudbe, koja su se najavljivala kao pojačanja. Konkretno, Alex Song (Barcelona), Victor Moses (Chelsea) i Emmanuel Emenike (Fenerbahče).

Niti jedan od njih nije se uspio nametnuti, a kamoli potvrditi pojačanjem. Song ne može pored Kouyatea i Noblea, a ispred njega je čak i Pedro Obiang. Moses je zabio gol u pobjedi na Etihadu kod Man Cityja, ali to je bilo praktički sve od njega, dok Emenike još nije uspio poentirati u Premierligi i u ulozi rotacijskog napadača pruža manje nego Nikica Jelavić kojeg je trebao zamijeniti.

Englezi pišu kako ovaj trojac jednostavno nije ispunio očekivanja i da će Bilić donijeti najlogičniju moguću odluku – otpisat će ih.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Slaven BilićAlex SongVictor MosesEmmanuel EmenikeWest Ham

Ostale Vijesti