Denis Kapetanović/Pixsell
Denis Kapetanović/Pixsell

Rendulićev frantastičan trokorak, Slovenci šokirali Mostar, Zekić na uzvrat s 'nulom'

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.07.24. | 23:05

Hrvatski trener napravio je sjajan posao u prvoj utakmici protiv Izraelaca, njegov kolega na klupi Sarajeva nije bio tako uspješan

Krunoslav Rendulić na klupi azerbajdžanskog Sabaha vrlo je uspješno krenuo u europsku kampanju. Lani je na klupi Zrinjskoga ušao u skupinu Konferencijske lige, tamo osvojio četiri boda, a sad je sa Sabahom još daleko od toga. Ali je napravio veliki korak, zapravo, trokorak.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Sabah je, naime, kao gost u prvoj utakmici drugog pretkola u Mađarskog pobijedilo Maccabi iz Haife, uvjerljivo, 3-0. Svih je 90 minuta za Azere igrao Ivan Lepinjica. Razloga za slavlje ima i Josip Radošević. On je ušao s klupe na poluvremenu i sudjelovao u visokoj 6-0 pobjedi Bröndbyja protiv kosovskog Llapija. Ali, nije to bio rekord večeri. Armenski klub Noah deklasirao je na svom terenu maltešku Sliemu Wanderers, bilo je 7-0. Uvjerljiv je bio i Istanbul Basaksehir protiv La Fiorite iz San Marina (6-1).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Što se tiče ostalih hrvatskih igrača, Ivica Ivušić doista bi volio zaboraviti ovaj početak sezone. Nakon što je od Elfsborga primio osam komada u dvije utakmice u Europskoj ligi, sad je od litavskog Žalgirsa dobio dva (2-1). Uspješniji je bio drugi ciparski klub, Omonia iz Nicosije, na čijoj je klupi bivši Hajdukov trener Valdas Dambrauskas. Omonia, za koju je igrao Mateo Marić, slavila je 3-1 proti Torpeda Kutaisi. Karlo Muhar odigrao je 81 minutu u remiju (0-0) njegova Cluja i Nemani iz Grodna.

A za jedan od neočekivanih ishoda pobrinuo se slovenski Bravo. Slavili su dečki iz Ljubljane (0-1) kod Zrinjskog u Mostaru. Ivanšek je šokirao Mostarce u 16.minuti, Zrinjski nakon toga ima više prilika, Mario Ćuže pogodio je vratnicu, promašio je vrata i Tomislav Kiš i Slovenci su do kraja izdržali i sačuvali prednost. Zoran Zekić, pak, na klupi Sarajeva nije pronašao recept za obranu Spartaka iz Trnave. Dominirali su domaćini na Koševu, ali nisu uspjeli zabiti (0-0). Za Sarajlije je Vinko Soldo igrao 90 minuta, dok je bivši Dinamov junior Edin Julardžija ušao u 87.minuti. (T.N.)



Tagovi

Krunoslav RendulićZrinjskiZoran ZekićIvan LepinjicaKonferencijska liga

Ostale Vijesti