Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Rendulić: Pali smo u drugom dijelu; Čabraja: Čuo sam da je Aliyu pri kraju imao sjajnu šansu...

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.11.21. | 18:27

Zanimljiva utakmica između Gorice i Lokomotive jedva da se zbog guste magle uspjela vidjeti.

Gorica i Lokomotiva podijelili su bodove u zanimljivoj utakmici s četiri boda u kojoj, nažalost, najveći dio utakmice nismo vidjeli što se događa na terenu. Utakmica se odigrala u uvjetima na rubu regularnosti. Magla je, pogotovo u drugom dijelu, bila toliko gusta da se jedva vidjela suprotna strana terena.

Gorica je utakmicu otvorila bolje, imala je prednost od 2:0, no Lokosi su se vratili...

"Nažalost, nismo uspjeli sačuvati vodstvo od dva gola. Obje momčadi su odigrale kako su i najavile, otvoreno, sa željom osvajanja sva tri boda. Prvo poluvrijeme smo bili jako dobri, ali nažalost smo drugi dio pali. Ugrozili su nas u nekoliko navrata i na kraju smo ipak uzeli taj bod," rekao je trener Gorice Krunoslav Rendulić.

Lokomotiva je odigrala dobru utakmicu, a u završnici dvoboja bila je i bliže pobjedi.

"Prvih 20 minuta se vidio teren, no, kako je vrijeme odmicalo, s trenerske klupe vidjela se samo magla. Drugo poluvrijeme se nije vidio protivnički šesnaesterac. Ukupno gledajući, bod kod ovakvog protivnika je uvijek dobar. Čuo sam da je pri kraju utakmice Aliyu imao jednu sjajnu šansu, tako da ne znam trebamo li žaliti s ispuštenom pobjedom", rekao je kroz šalu trener Lokosa Silvijo Čabraja.

U idućem kolu Gorica gostuje kod Hrvatskog dragovoljca, a Lokomotiva kod Osijeka.



Tagovi

HNK GoricaNK LokomotivaLokomotiva ZagrebMarijan ČabrajaKrunoslav RendulićPrva HNL

Ostale Vijesti