Germanijak
Germanijak

Rekordno isključenje u Rudešu!? Zaradio crveni karton u 23. sekundi prijateljske utakmice!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.07.23. | 19:15

Rudeš i Varaždin odradili međusobni dvoboj uoči početka prvenstva. Varaždinci slavili

Neobičan nogometni dan u Rudešu. Prvo je naprasno i neočekivano klub napustio sportski direktor Silvio Marić. Kako doznajemo razlog njegova odlaska bili su određeni prijepori i nesuglasice oko sportskih pitanja. Naravno, pravi će se razlozi saznati za nekoliko dana, kad priča malo 'sjedne'.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, nije to bio jedini neobičan događaj na zapadu Zagreba ove srijede. Naime, u 19 sati počela je pripremna utakmica Rudeša i Varaždina, dva HNL kluba, kojima je to svojevrsna generalka uoči prvenstva i prva utakmica Roberta Prosinečkog na klupi Rudeša pred svojom publikom. I odmah, u 23.sekundi susreta Rudeš je ostao s igračem manje! Neobično i za službenu, natjecateljsku, a pogotovo za prijateljsku utakmicu. No, sasvim opravdano, Niko Domjanić išao je sam prema golu Rudeša, Miguel Campos srušio ga je s leđa na rubu šesnaesterca i sudac nije mogao odlučiti ništa nego pokazati Rudešovu stoperu direktan crveni karton.

Sigurno, ovo isključenje konkurira za jedno od najbržih u povijesti hrvatskog, kluspkog nogometa. I k tome, u prijateljskom srazu! No, kako se ipak radi o prijateljskom dvoboju, Prosinečki je u petoj minuti u igru ubacio Camaru i nastavio susret s 11 igrača. Ali, Varaždin je počeo bolje, nakon jedne velike prilike Elezija i sjajne obrane Marića, Šego je u 11. minuti doveo Varaždince u vodstvo. Tim rezultatom utakmica je i okončana. (T.N.)



Tagovi

NK RudešNK VaraždinRobert ProsinečkiMario Kovačević

Ostale Vijesti