REUTERS/Dilara Senkaya
REUTERS/Dilara Senkaya

Rebić postavio uvjete čelnicima Besiktasa: Odlazi samo ako dobije dva i pol milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.07.24. | 12:37

Srebrni Vatreni, koji je ranije isključen iz momčadi Beskitasa, postavio je uvjet za odlazak

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ante Rebić, prije dva dana se vratio u Tursku nakon što je bio na rehabilitaciji u Lijepoj našoj, ali u Istanbulu trenutno nema neku posebnu zanimaciju budući da je izbačen iz momčadi, odnosno, nije uključen u trening prvog sastava Besiktasa.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Rebić sada radi individualno, pišu turski mediji, a ova radikalna odluka trenera Giovannija van Bronckhorsta imala je veliki utjecaj na cijelu momčad. Iako nije jasan razlog Rebićevog isključenja, nagađa se da je razlog njegovo ponašanje i pad forme. Nakon toga je potvrđeno i da Rebić želi napustiti klub, ali ne bez ispunjenja uvjeta.

Brad Friedel, sportski savjetnik Crno-bijelih, još nije došao do zaključka u razgovorima s Rebićem, ali jedno je sigurno - klub ga ne želi. No, Rebić ima ugovor još godinu dana i traži punu plaću kako bi napustio klub, inače ne namjerava otići.

Naš 30-godišnji krilni napadač je u protekloj sezoni nastupio u 23 utakmice za Beskitas, postigao jedan gol i upisao 5 asistencija. Anti Rebiću ugovor s Besiktasom istječe 30. lipnja 2025. godine, a Rebićev bivši klub Milan ima pravo na bonus od 2 milijuna eura i još 20 posto udjela u kasnijoj eventualnoj prodaji, piše Transfermarkt. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ante RebićBesiktasLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti