Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Raspored posljednjeg kola: Proslava naslova u nedjelju, Hajduk dan ranije u Kranjčevićevoj

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.05.24. | 21:34

Tepalo se ovom prvenstvu da je "najneizvjesnije u povijesti", a posljednje kolo na kraju ne odlučuje ni o čemu. Pardon, odlučuje o 6. i 7. mjestu

Dinamo je prvak, Rijeka ide u kvalifikacije Europske lige, a Hajduk i Osijek u kvalifikacije Konferencijske. Lokomotiva je svoju šansu za četvrto mjesto prokockala ispustivši prednost od 0-3 nad Rudešom, a prvak donjeg doma (šesto mjesto) odlučit će se između Varaždina i Istre 1961. Varaždin ima bod više. Gorica je osma, ali pobjedom će preskočiti Istru. Slaven Belupo je deveti, a Rudeš odavno 10.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prva utakmica posljednjeg kola igra se u petak 24. svibnja u 18 sati. Gorica dočekuje Istru 1961. Gostima za sedmo mjesto igra i bod, domaćinima samo pobjeda.

Varaždin će šesto mjesto (bod više od Istre 1961) pokušati osigurati na domaćem terenu protiv Osijeka koji će sezonu završiti kao četvrti u subotu (25. svibnja) od 17 sati. Isti dan, ali od 19.10 sučelit će se Lokomotiva i Hajduk na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu.

Oglas

Kup: Rijeka - Dinamo (UŽIVO)


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

U nedjelju (26. svibnja) svoju sezonu zaključit će dva najbolja hrvatska kluba koji će u srijedu (22. svibnja, 18 sati) odigrati i uzvrtanu utakmicu finala Kupa na Rujevici. Rijeka na svojem travnjaku u 15 sati dočekuje Slaven Belupo, a proslava naslova upriličit će se nakon utakmice Dinama i Rudeša koja počinje u 17.30. Informacije o ulaznicama koje za sve tribine koštaju po 5 € pronađite OVDJE. (G)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLGNK DinamoHajdukNK OsijekNK VaraždinHNK GoricaHNK RijekaSlaven BelupoIstra 1961NK Rudeš

Ostale Vijesti