Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Rakitić dolazi u Hajduk, plaćat će ga sponzori

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.07.24. | 15:02

Trebao bi navući bijeli dres do kraja tjedna

Ivan Rakitić (36) je na korak do dolaska u Hajduk nakon što je nekadašnji Vatreni obavio sve formalnosti s ciljem raskidanja ugovora u Al Shababu, pišu 24 sata iz pera Tomislava Gabelića.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Čeka se njegov skori dolazak u Split te potpisivanje ugovora i službeno predstavljanje, a dio njegove plaće trebali bi pokrivati sponzori i to bi trebao biti prvi veliki posao sportskog direktora Nikole Kalinića koji radi u tišini, a najprije je htio očistiti svlačionicu...

Sam njegov dolazak bio bi pojačanje za Hajdukov vezni red koji vapi za igračem takvog kova, a kako je rođeni Švicarac bio svjestan da se samo oslužbenjenje ugovora s Hajdukom može odužiti, trenirao je sam i u optimalnoj je fizičkoj formi, treba mu samo uigravanja s momčadi.

Samo predstavljnje i dolazak trebali bi se dogoditi do kraja ovog ili početkom sljedećeg tjedna, pa će tako Gennaro Gattuso u sredini ima njega i Filipa Krovinovića od iskusnijih igrača, još sasvim nije stala priča oko Edina Džeke.

Također, Bijeli žele i dva krila, a najbliži su dolasku Emmanuel Ekong iz Empolija koji je bio igrač Istre te 19-godišnji Brazilac Newerton kojega je predložio sportski direktor Šahtara Darijo Srna, spomenuvši to za medije tijekom priprema u Sloveniji kada su se Bijeli sastali s Ukrajincima. (G, dku)



Tagovi

Ivan RakitićHajdukNikola KalinićGennaro GattusoLjetni prijelazni rok 2024.NewertonEmmanuel Ekong

Ostale Vijesti