Raketa ugostio Rađu u Barceloni s jednim ciljem: Mali mi ne prestaje pričati o tome (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.04.19. | 12:22

Hrvatska košarkaška legenda ispunila je sinu želju za rođendan.

 

Facebook profil hrvatske košarkaške legende Dina Rađe, odavno je jedan od najzanimljivijih profila na društvenim mrežama, barem sportskim zaljubljenicima i nostalgičarima za vremenima kada je hrvatska košarka bila u svjetskom vrhu.

Ovog puta povod novoj objavi bio je nešto drugačiji, a to je rođendan najmlađeg sina predsjednika stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza. Njegova želja bila je upoznati Lionela Messija, a Rađine dobre veze u sportu uspjele su ga pogurati do Ivana Rakitića koji ih je ugostio u Barceloni. Hrvatski nogometni reprezentativac upoznao je Rađinog sina s argentinskim čarobnjakom, a cijeli osvrt na to prenosimo u cijelosti s Rađinog Facebook profila.

„Rođendan mog najmlađeg sina nedavno. Inače je zaluđen za nogometom i zna svakog igrača na svijetu bolje od Guardiole i Ćire zajedno. Razgovor ide otprilike ovako.

- Šta bi ti za rođendan?

- A znaš ti..... nešto u vezi nogometa.

- Šta na primjer?

- Pa ono... Patike imam... Dresova imam....Znaš šta? Volija bi nekog upoznat.

- Koga na primjer.

- Paaaaa… Pelea jer će on brzo umrit.

- Ok. I koga još.

- Messi, ka iz topa grune. I krenem ja tražit način za tako nešto organizirat. Prvo fala Keto na kontaktu. Učinija si veliku stvar. I owe you one. Drugo moram reć veeeeeliko hvala Ivanu Rakitiću za sve šta je napravija za mog malog. Primija nas je u trening centar Barcelone i osim šta mu je poklonija svoj dres i balun s potpisima igrača, omogućija mu je da se slika ne samo s Leon nego sa svima živima koji su prošli. Mali je van sebe totalno kao šta bi i svako dijete vjerojatno. Messi nasmijan, dobre volje. Ni traga nekog zvjezdanog stava. Baš onakav kakav izgleda na televiziji. Raketa još jedan put fala na svemu. Mali ne prestaje pričat o tome.“, napisao je Rađa.

(Foto: screenshot Dino Rađa official)


Tagovi

Dino RađaIvan RakitićLionel Messi

Ostale Vijesti