Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Raketa je novi idol splitske publike, a Bamba je zaslužio naklon za super gol

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.08.24. | 21:48

Atmosfera na Poljudu je kao da ju je Gattuso naručio

Počelo je lijepim uvodom, pjesmom i ovacijama za olimpijsku pobjednicu Barbaru Matić na Poljudu koji se priprema talijanskim kanconama po guštu treneru Gennaru Gattusu i odom Diegu Armandu Maradoni, vjerojatno je to on htio čuti dok traje zagrijavanje.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

A atmosfera je bila uzavrela na Poljudu kako je trener dan uoči zatražio, a posebne ovacije dobio je Ivan Rakitić koji je prvi put od početka zaigrao za Hajduk u veznom redu kao veliko pojačanje, bivši reprezentativac koji je s Vatrenima uzeo srebro, a naosvajao se trofeja s Barcelonom i Sevillom.

Zaslužio je veliku počast završiti karijeru u Splitu i pomoći Bijelima u ostvarivanju ciljeva, jer on to svojiim iskustvom može. Njegov prvi dodir, duga lopta još su mu zaštitni znak,poveo je akciju kada je pucao Rokas Pukštas i izborio kazneni udarac koji je Marko Livaja pretvorio u vodstvo Hajduk.

Jedino publici nije bilo jasno što se toliko Zdenko Lovrić iz Đakova mislio pokazati na bijelu točku nego je morao pogledati snimku na kojoj se jasno vidjelo da je suparnički igrač igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Pa su tako Lovrića častili zvižducima, koji su se uskoro pretvorili u veselje zbog gola.

Gennaro Gattuso je frajer, odmah je poručio što traži od navijača, da mu bodre momčad cijelu utakmicu, a zvižde tek na kraju ukoliko su zaslužili. Torcida je imala i domoljubni trenutak prisjetivši se transparentom Oluje, a taman ih je tada obradovao Abdoulie Sanyjang Bamba i čini se da je priči bio kraj što se rezultata tiče, nastavilo se s patriotskim pjesmama... No feštu pred kraj prvog dijela pokvario je Matej Šakota, ali svejedno su Bijeli dobili pljesak kada su odlazili u svlačionicu. (dku)



Tagovi

HajdukSlaven BelupoIvan RakitićMarko LivajaPoljudHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti