Rafa, ništa to ne valja: Real bez stvorene prave šanse protiv Rome (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.07.15. | 14:21

Real ostavio slab dojam protiv Rome u Australiji...

Rafa Benitez nije se iskazao u premijeri na klupi Kraljevskog kluba. U prvom susretu International Champions Cupu u Melbourneu, Real Madrid je s Romom odigrao 0:0, a potom izgubio nakon penala – 6:7.

Novi trener krenuo je s novim sustavom, a bez klasične špice. U formaciji 4-2-3-1 ofenzivni kvartet činili su Bale, Odegaard, Jese i Cristiano Ronaldo. U prvih 11 našao se i Luka Modrić (izašao na poluvremenu), no nije se nametnuo, kao niti njegove kolege. Roma je bila ta kojoj je pripao uvodni dio.

Pogotovo u prvih pola sata Rimljani su opasno kružili i napadali madridska vrata na kojima je stajao Navas. De Rossi je pogodio gredu, a dobru šansu imao je i Totti. Impresivne 32 minute odigrao je 38-godišnji kapetan Rome, prije nego što ga je Rudi Garcia povuko s terena.

Nastavak je donio „bezbroj“ izmjena s obje strane, promijenile su se kompletne postave i nije bilo neke lijepe igre. Nije bilo niti prigoda, a Real je svoju jedinu ozbiljnu šansu stvorio tek u 83. minuti kada je Lucas Vazquez nasmario Rominog juniorskog stopera Capradossija, no udarac mu je pročitao Morgan De Sanctis.

Iskusni golman nadmudrio je Realovo novopridošlo krilo i prilikom 11-eraca. Poslije 12 pogođenih udaraca, odlučivala je sedma serija. De Sanctis je skinuo šut Lucasa Vazqueza, a Seydou Keita mirno pogodio za trijumf Rome 7:6.

Utakmicu je gledalo čak 80.746 navijača koji će u idućim danima imati prilike gledati obračune, prvo Rome, a onda i Real Madrida, s Manchester Cityjem.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Illarra, Modrić – Bale, Odegaard, Cristiano Ronaldo – Jese. Još su igrali: Arbeloa, Lucas Silva, Pepe, Benzema, Čerišev, Kroos, Isco, Nacho, Lucas Vazquez, Danilo.

Roma: De Sanctis – Maicon, Yanga Mbiwa, Castan, Cole – De Rossi, Ucan, Nainggolan – Iago Falque, Totti, Gervinho. Još su igrali: Florenzi, Manolas, Capradossi, Torosidis, Keita, Paredes, Pjanić, Iturbe, Doumbia, Destro, Ljajić.


Tagovi

Morgan De SanctisFrancesco TottiRafael BenitezCristiano RonaldoLuka ModrićRomaReal Madrid

Ostale Vijesti