Damir Spehar/PIXSELL
Damir Spehar/PIXSELL

Radeljić i Vidović: "Nogomet treba staviti sa strane, bitno da je Đekić stabilno"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.05.24. | 08:01

Utakmica između Slaven Belupa i Gorice (4-1) ostala je u sjeni teškog sudara Banića i Đekića.

U utakmici koju je zasjenio težak sudar Ivana Banića I Đure Đekića, zbog kojeg je mladi branič Gorice završio u traumi, s prijelomom kostiju lica, Slaven Belupo je s 4-1 pobijedio Goricu i približio se osmim Bikovima na dva boda zaostatka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"U ovom trenutku nogomet trebamo staviti sa strane. Đekiću želim brzi oporavak. Ono je izgledalo stvarno ružno, nadam se da će se izvući i da će biti sve ok. Što se tiče same utakmice, situacija na tablici je takva kakva je, ali moji igrači se moraju boriti za sebe, za klub. Ne želim vidjeti Slaven tu gdje je sada. Prvo poluvrijeme nije bilo dobro, Gorica je bila bolja. Slaven Belupo iz drugog djela je onaj kojeg ja želim gledati. Zamjene su donijele živost i energiju. Na kraju smo zasluženo pobijedilI", rekao je nakon utakmice trener Slaven Belupa Ivan Radeljić.

Gorica je odigrala dosta dobro prvo poluvrijeme, Garbiel Rukavina i Mateo Mitrović propisno su se ispromašivali, no u nastavku utakmice Slaven Belupo je stigao do trijumfa.

"Đekić je stabilno. Dobro smo ušli u utakmicu, mogli smo je riješiti u prvom poluvremenu. Kada ne zabijete s pola metra, metra, stiže kazna. To se dogodilo u drugom poluvremenu u kojem je Slaven Belupo iskoristio svoje šanse i ja im samo mogu čestitati na pobjedi", rekao je nakon dvoboja Rajko Vidović.



Tagovi

Slaven BelupoHNK GoricaHrvatska nogometna ligaHNLRajko VidovićIvan RadeljićĐuro Giulio Đekić

Ostale Vijesti