Rabiotu zbog suludih zahtjeva propali transferi u Barcu i Juve

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.05.19. | 14:31

Ovo nisu istine.

Saga oko prelaska Adriena Rabiota u neki od europskih velikana nikako da se okonča. Gazzetta dello Sport piše da je Veronique Rabiot, majka i agentica veznjaka PSG-a, svojim suludim zahtjevima upropastila potpis za Juventus. 

Naime, ona je tražila da njezin sin ima čak 10 milijuna eura plaće, po čemu bi bio jedan od vodećih u cijeloj Serie A, dok recimo naš Mario Mandžukić ima dvostruko manju plaću. Stara dama je to odbila jer ne žele uzrokovati lančanu reakciju u svlačionici, koja bi sigurno bila nezadovoljna ako bi Rabiot, koji ipak nije najviša svjetska klasa, dobio ovakvu plaću.

Podsjetimo, ovo je drugi puta da mama Rabiot uništava posao svojem sinu. Barcelona je Adrienu ponudila 10 milijuna eura godišnje plaće, na što je Veronique tražila pet milijuna više. Uspjeli su se na kraju dogovoriti za 10 milijuna plaće, ali i da dobije 10 milijuna eura samo za potpis, s obzirom na to da će na ljeto doći kao slobodan igrač, bez odštete. No, idilu je potom uništila bahata majka i agentica koja traži da u ugovoru bude i klauzula po kojem se njenom sinu jamči da neće igrati kao šestica, na poziciji defenzivnog veznjaka.

Čini se da od prelaska Francuza u Juve ili Barcu neće biti ništa, a nakon nevjerojatnih zahtjeva majke i sina, pitamo se tko će se sljedeći upustiti u pregovore s njima.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Adrien RabiotVeronique Rabiot

Ostale Vijesti