NK Istra 1961
NK Istra 1961

Puljani uoči Tomislava: “Kup je važno natjecanje, mentalno smo spremni, ako se poklopi možemo daleko dogurati”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 09.09.24. | 11:07

Paolo Tramezzani i Antonio Maurić pred novinarima uoči puta u Donje Andrijevce

Nogometaši Istre 1961 u utorak u 16.30 gostuju u Donjim Andrijevcima u dvoboju šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa kod domaćeg Tomislava.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nadmetanje su najavili glavni trener Zeleno-žutih Paolo Tramezzani i igrač Antonio Maurić.

“Veselim se ovoj utakmici jer je Kup važno natjecanje. Krucijalna utakmica, još jedna borba pred nama i važan test. Nadamo se da ćemo se suprotstaviti momčadi Tomislava na najbolji mogući način, znamo što nam je činiti i znamo na koje poteškoće možemo naići kad se igra ovakav tip utakmica”, kazao je Mister Puljana pa dodao:

“Ne smatram da će sutra biti lagana utakmica i ne želim ju olako shvatiti. Spremni smo i igrat ćemo naš nogomet, kako i uvijek igramo”.

Kup je dvosjekli mač, suparnik je član Treće NL Istok, nerijetko se zna dogoditi da četvrtoligaš namuči, čak i iznenadi prvoligaša.

“Mislim da je moja squadra mentalno spremna, momčad ima kvalitetu, a prije svega što cijenim je srce koje igrači imaju, volju za igranjem, žrtvu… Mislim da je Tomislav dobra momčad, imaju nekoliko dobrih individualaca, igraju na svom terenu i zasigurno su opasni”, poručio je trener Tramezzani.

Potom je riječ dobio Antonio Maurić, koji je u prvom koplu protiv Dinama zbog ozljede napustio igru u 58. minuti, propustio sljedeće dvije, protiv Hajduka u 4. kolu igrao četiri, a potom protiv Slaven Belupa 13 minuta. Sad će opet startati. Puljani imaju ambicija u Kupu…

“To je sve na jednu utakmicu. Ako nam se poklopi možemo daleko dogurati. Sad nam je prvi protivnik Tomislav, na papiru se čini lakša utakmica, ali to su uvijek neugodni protivnici, pogotovo na njihovom domaćem terenu. I oni će sigurno dati sve od sebe, ne trebamo nikoga podcijeniti, ali svakako želimo otići tamo i pokazati zašto smo favorite”, kazao je Maurić, dodavši da je puno značio odlazak na stanku trijumfom 1-0 u Koprivnici.

“Dolazimo iz pobjede, imali smo tjedan bez utakmice, no dobra je atmosfera i odmorili smo se, sad smo spremni za ovaj ritam koji nam slijedi”, poručio je Maurić.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Paolo TramezzaniAntonio MaurićIstra 1961NK Tomislav Donji AndrijevciHrvatski nogometni kupRabuzinovo Sunce

Ostale Vijesti