Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Prvak BiH doveo igrača iz Prve NL koji je ime dobio po jednom od najvećih veznjaka ikada!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.06.24. | 12:34

Ove sezone je u drugom rangu hrvatskog nogometa skupio 11 pogodaka i četiri asistencije što je fantastičan učinak za nekog tko nije napadač.

Zinedin Mustedanagić nakon dvije vrlo uspješne sezone napušta redove Vukovara 1991 te će svoj nogometni put nastaviti u redovima prvaka BiH, Borcu iz Banja Luke.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mustedanagić je nekadašnji mladi reprezentativac BiH, a nogometno je odrastao u Sparti Prag čiji je član bio pet godina. Prije dolaska u Vukovar okušao se u Slovačkoj (Ružomberok), BiH (Sarajevo) te Albaniji (Vllaznija), a u dresu Vukovara 1991 je u dvije godine skupio 59 nastupa, 23 pogotka i osam asistencija.

U dresu matičnog mu kluba iz Praga skupio je devet nastupa, a nogometnoj javnosti postao je zanimljiv sada već davne 2016. kad je u četiri utakmice UEFA Youth league upisao tri pogotka i tri asistencije.

Iako je su za njegovim uslugama interes pokazali i neki klubovi iz HNL-a, Zinedin, koji je ime dobio po legendarnom francuskom nogometašu, je odlučio prihvatiti poziv kluba iz Banja Luke koji je prije svega mjesec dana stigao do svojeg trećeg naslova prvaka BiH.

Osim Mustedanagića, Borac se na službenoj stranici pohvalio i dolaskom nizozemskog stopera Barta Meijersa koji je protekle četiri godine branio boje rumunjskog Petrolula. Meijers je izdanak NAC Bredine škole nogometa, a njegova tržišna vrijednost iznosi 800 tisuća eura.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Borac Banja LukaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.VukovarVukovar '91Zinedin Mustedanagić

Ostale Vijesti