R.R./ATAImages/PIXSELL
R.R./ATAImages/PIXSELL

Prosinečki: „Opterećuju me loši rezultati, ali izuzev prve tri minute igrali smo odlično“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.09.24. | 11:30

Legendarni Žuti prolazi kroz težak period na klupi Crne Gore

Iza Roberta Prosinečkog vrlo je turbulentan period na klupi reprezentacije Crne Gore. Nakon što je startao dvjema pobjedama u prijateljskim utakmicama protiv Bugarske i Sjeverne Makedonije, prve službene utakmice donijele su drugačiju priču.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Crnogorci su u perva dva kola B razreda Lige nacija izgubili od Islanda s 2-0, a u ponedjeljak su na svom terenu u Nikšiću izgubili od Walesa 1-2 i to tako da su već u 3. minuti gubili 0-2.

Nakon drugog poraza u nizu, Prosinečki je ovako komentirao trenutno stajne:

“Kad tako rano padneš u zaostatak od dva gola to najčešće završava katastrofom, ali dečki su se borili do zadnje minute i zato im moram čestitati. Izgubili smo, ali smo stvarali puno šansi. U dva navrata smo pogodili okvir gola, imali pet-šest zicera, ali nije išlo. Dečki su izuzev prve tri minute igrali odlično, ali teško je kad izgubiš. Moramo se okrenuti utakmicama koje slijede“, rekao je Prosinečki nakon utakmice protiv Walesa.

Crnogorce sada očekuje vrlo težak ispit i gostovanje kod Turske.

“Opterećuju me loši rezultati, ali to je jednostavno tako. Imamo još puno posla pred nama, čekaju nas dva teška gostovanja u listopadu i vidjet ćemo kako ćemo proći u Turskoj i Walesu. Na Islandu smo primili dva gola iz prekida, protiv Walesa smo imali konfuzne tri minute. Kad smo zdravi onda smo jako dobra ekipa, a i večeras smo pokazali da možemo. Moram spomenuti atmosferu koja je bila odlična, po vrlo teškom vremenu, navijači su nas bodrili do samog kraja“, zaključio je popularni Žuti.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Crna Goracrnogorska nogometna reprezentacijaRobert ProsinečkiLiga nacija

Ostale Vijesti