Prometno u Hajduku; novo ime je Ignacio Maganto

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.06.16. | 10:47

Uz Španjolca, na probi su još dva mlada domaća igrača...

Trener Hajduka Marijan Pušnik je poručio s priprema kako se u klubu očekuje temeljita igračka rekonstrukcija bazirana na pet – šest novih igračkih imena, a plodove rada novog sportskog direktora Marija Branca već možemo vidjeti.

Novo ime koje će se Bijelima pridružiti na pripremama je ono Ignacija Maganta, 24-godišnjeg španjolskog playmakera koji u Hajduk dolazi na probu, nakon što je LA Galaxy odlučio da mu zbog kvote stranaca u klubu neće produžiti ugovor.

Za slavni američki klub Maganto je nastupio dvadeset puta i pritom postigao dva pogotka, a pretpostavlja se da će – ukoliko zadovolji struku – igrač popuniti konkurenciju za poziciji „desetke“.

Podsjetimo, za Hajduk su ove sezone već potpisali Zvonimir Kožulj, Marko Ćosić te Ante Erceg, dok je na probi u klubu i Danijel Klarić te 20-godišnji Domagoj Drožđek, koji je došao iz rezervne momčadi Borussije Dortmund.

Oni će u Hajduku ostati minimalno do petka, kada se vraćaju u Split, nakon čega bi se trebalo znati tko je od njih zadovoljio trenera Pušnika i stručni stožer. 

(Foto: Miro Gabela/hajduk.hr)


Tagovi

Ignacio MagantoMarijan PušnikDomagoj Drožđek

Ostale Vijesti