Photo: Sanjin Strukić/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukić/PIXSELL

Prometno u Gorici: Krila odlaze, iz Dinama stiže defenzivni vezni

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.07.24. | 08:57

Dvojica mladih dinamovaca su na ‘probi za posudbu’

Većina hrvatskih nogometnih prvoligaša, mislimo, naravno na elitni rang, kako god se službeno zvao, ušla je u drugi tjedan priprema, ali nitko još nema defniran igrački kadar. Uostalom, prijelazni rok u Hrvatskoj traje do 5. rujna, dakle tek nakon te stanke zbog Lige nacija počet će ‘ono pravo’ prvenstvo…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako bilo, stižu vijesti s tržnice nogometaša, a nema veće poslastice u ljetnim mjesecima. Tako iz Velike Gorice stižu informacije o dolascima i odlascima iz pera novinara Sportskih novosti Tonija Roića: Josip Mitrović ide u Nizozemsku, zasad nepoznati klub, a pisao je već Germanijak kako Gabriel Rukavina neće nastaviti posudbu u Turopolju nego će na razinu više, u Rijeku. Dobra vijest eventualne Mitrovićeve prodajue bila bi odšteta, jer brzonogi krilni napadač rodom iz Osijeka s Bikovimaima ugovor do 31. svibnja 2025.

Što se, pak, dolazaka tiče, na svojevrsnoj probi za posudbu, pišu SN, a riječ je o napadaču Toniju Majiću (18) i stoperu Jakovu Gurlici (20), potonji je prošlu sezonu bio na posudbi u Bravu te ne bi smio biti sporan treneru Rajku Vidoviću. No, to nije sve što je predsjednik Gorice Nenad Črnko sa suradnicima naumio upecati iz Dinamova bazena prepuna talenata koji vape za razvojem: bačeno je oko na Vitu Čaića (19), defenzivnog veznog koji je prošlo proljeće bio na posudbi u mostarskom Veležu kod Deana Klafurića, novog trenera TSC-a iz Bačke Topole. Čaić je dijete Gorice, iz Velike Gorice je rano otišao u Dinamo, a kako pišu SN, ovaj bi se posao trebao dovršiti do kraja tjedna. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip MitrovićVito ČaićGabriel RukavinaJakov GurlicaToni MajićNenad ČrnkoRajko VidovićHNK GoricaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti