Primera: Sevilla spašavala pobjedu protiv Valencije

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.11.16. | 22:34

Valencijin Garay je u posljednjim trenucima mogao doći od pokojnika do pukovnika!

Posljednju utakmicu dana u španjolskoj Primeri odigrali su Sevilla i Valencia.

U sjajnom ogledu domaćini su bili bolji rezultatom 2:1, ali ukupan je dojam kako su bolji bili samo – rezultatom. Valencia je držala inicijativu tijekom čitavog susreta, ali nakon što je oni nisu pretočili u pogodak jest Sevilla, i to – autogolom. Garay je u 53. minuti nes(p)retno skrenuo udarac Vitola u vlastitu mrežu za vodstvo Sampaolijeve momčadi.

Ipak, u 65. minuti Valencia je došla do zasluženog izjednačenja. Cancelo je efektnim forom proigrao El Haddadija, a ovaj šalje loptu ispod Rica za 1:1. Ipak, vodstvo je bilo kratkog vijeka; ponovno je Sevilla iskoristila jednu od rijetkih prigoda kada je Pareja primio loptu i s ruba šesnaesterca ju poslao od vratnice u mrežu za konačnih 2:1. U samom smiraju susreta Garay je mogao od tragičara postati junak, ali Rico sjajno skida njegov šut s pet metara i tako spašava pobjedu svojoj momčadi.

Sevilla je ovom pobjedom prekinula mini-crni niz od dvije utakmice bez pobjede i sa 27 bodova privremeno zauzela drugu poziciju. Valencia neće puno mariti za dobar dojam na Sanchez Pizjuanu, pošto bez bodova i dalje plešu na samom rubu zone ispadanja; 16. mjesto i 11 bodova, tek dva više od Gijona koji je prvi u zoni za ispadanje nije neka sreća.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Ezequiel Garay

Ostale Vijesti