Slavko Midžor/PIXSELL
Slavko Midžor/PIXSELL

Prijelazni Rok(as) se bliži kraju, Parma požuruje Hajduk

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.08.24. | 17:35

Bijeli čekaju neke bolje ponude, no vrijeme curi

Parma je ubacila u brzinu više što se tiče angažmana Hajdukova asa Rokasa Pukštasa (20) koji je čini se odigrao svoje u bijelom dresu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Svi su izgledi da mu je posljednja utakmica, doduše u crveno-plavim bojama bila na gostovanju kod Istre 1961 na 20. rođandan kada je odigrao na desnom krilu i imao nekoliko prigoda za pogodak.

Talijanski novinar upućen u zbivanja oko Parme, kaže da je talijanski klub koji je ove sezone na startu svladao Milan, počeo stiskati Hajduk koji je čekao bolje ponude, no što se tiče igranja u ligi prekomorskih susjeda, mora se odlučiti do 30. kolovoza u ponoć, dakle, petak je dan D.

Međutim kako se prijelazni rok bliži kraju, a još nisu procurila imena drugih klubova, Hajduk će vjerojatno s Parmom još pregovarati kako bi zadovoljih klupske apetite koji su svojevremeno sezali i do deset milijuna eura za nadu američkog nogometa, koji kuca na vrata reprezentacije, a u njihovoj državi će se održavati Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Pukštas se nada do tada postati standardni reprezentivac što će mu biti puno lakše ukoliko igra na većoj razini, bez obzira radilo se o Serie A i Parmi ili nekoj drugoj ligi, odnosno klubu. (dku)



Tagovi

Rokas PukštasHajdukParmaLjetni prijelazni rok 2024.Serie AHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti