Preživjeli igrač Chapea vraća se nogometu, igra protiv Barcelone!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.07.17. | 18:28

Utakmica će biti odigrana 7. kolovoza.

On je ranije, nakon nesreće izjavio kako će se sigurno vratiti nogometu, a sad je stigao i taj trenutak. On već trenira s ostatkom momčadi i na velikoj utakmici protiv diva iz Katalonije vratit će se jednoj od najvažnijih stvari u svojem životu.

Pad aviona preživjela su trojica igrača, uz njega su još živi ostali Jackson Follmann i Neto. Nažalost Follman neće više igrati jer mu je amputirana noga, dok će Neto koji je igrao braniča također vrlo vjerojatno moći nastaviti s karijerom jer nije pretrpio značajne ozljede što je veliko čudo.

Barcelona je još jednom pokazala koliko je velik klub i prijateljska utakmica sa Chapeom bit će izuzetno emotivni događaj, pogotovo zbog povratka Ruschela.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="pt" dir="ltr">Chapecoense anuncia retorno de Alan Ruschel contra o Barcelona, em 7 de agosto <a href="https://t.co/BW0olIkutu">https://t.co/BW0olIkutu</a> <a href="https://t.co/KcpJAq1fqR">pic.twitter.com/KcpJAq1fqR</a></p>&mdash; Mundo ESPN (@ESPNagora) <a href="https://twitter.com/ESPNagora/status/890953008372166656">28. srpnja 2017.</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Action Images)


Tagovi

Chapecoense

Ostale Vijesti