Predsjednik Rome prelomio: Spalletti ostaje trener

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.02.16. | 11:16

Luciano Spalletti ostaje na klupi Rome. To je potvrdio predsjednik kluba James Palotta.

'Slučaj Totti' je glavna nogometna tema posljednjih dana. Velikan Rome je u subotu dao intervju u kojem se žalio na status u momčadi, a onda ga je trener Luciano Spalletti izostavio iz momčadi za sraz s Palermom. To je potaknulo mnoga negodovanja navijača 'Vučice', a u cijeloj priči se spominjalo i kako bi Spaletti mogao dobiti otkaz. No, to se neće dogoditi.

„Luciano Spaletti je trener Rome i to će ostati u bilo kojem slučaju“, rekao je predsjednik Rome Palotta za Corriere dello Sport.

„Istina je da je on rekao kako bi mogao otići, ali ja ga želim uz sebe. Ako je do sada bila jedna odluka koja nije bila pogrešna, to je definitivno bila ona da angažiramo Spallettija. Kada imaš velikog trenera, onda dobiješ i velike igrače, odnosno momčad“, istaknuo je Palotta te se osvrnuo na setonu:

„Previše toga smo prosuli na početku sezone. To nije bila krivica igrača, ne krivim ih zbog toga. Da smo imali dvije ili tri pobjede više, bili bismo s Juventusom i Napolijem na vrhu tablice. Ostalo je 12 utakmica i očekujem dobre rezultate jer ih je momčad u stanju ostvariti. Ako se ne uspijemo plasirati u Ligu prvaka, to će biti zbog propuštenih prilika na početku sezone, zbog onih 11 utakmica bez pobjede“, rekao je Palotta.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Luciano SpallettiJames Pallotta

Ostale Vijesti