Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Pranjić upisao sedmi poraz u osam kola: „Stavljam mandat na raspolaganje, neka Uprava odluči“

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.09.24. | 09:33

Pranjić je GOŠK preuzeo nakon dva kola prvenstva i osvojio je jedan bod uz gol razliku 3-16

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić, aktualni trener bosanskohercegovačkog prvoligaša GOŠK-a iz Gabele, dao je svoj mandat na raspolaganje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Razlog je sedmi poraz u osam odigranih prvenstvenih kola i to 4-0 protiv Veleža na domaćem terenu. Klub je objavio i njegovu izjavu na službenim stranicama.

"Preuzimam odgovornost i ovaj poraz me boli. Iz poštovanja prema nogometu moram staviti svoj mandat na raspolaganje Upravi, a ona neka odluči što i kako dalje", stoji u njegovoj izjavio koju je na Facebooku objavio GOŠK.

Pranjić je GOŠK preuzeo nakon dva kola prvenstva, ali još uvijek nije uspio probuditi momčad koja trenutno ima tek jedan bod iz atraktivnog remija 2-2 sa Širokim Brijegom. Klupski čelnici još nisu donijeli odluku o njegovoj sudbini.

Sljedeća im je utakmica 29. rujna u 13 sati, kada će gostovati kod Igmana koji je trenutno na devetom mjestu tablice sa sedam bodova, a preostaje vidjeti hoće li Pranjić i na tom susretu biti uz teren na klupi GOŠK-a. Treba svakako naglasiti kako navijači nisu za smjenu trenera i stali su uz Hrvata naglašavajući da se bori s najmanjim budžetom u ligi i da ima skroman igrački kadar, a i činjenica da iz lige ispadaju četiri kluba mu ne ide na ruku.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Danijel Pranjićbosna i hercegovinaBiH Premijer ligaGOŠK Gabela

Ostale Vijesti