Tomo Ničota
Tomo Ničota

Poznato sportsko ime na varaždinskim tribinama: "Zna se za koga navijam!"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.02.23. | 15:03

Marcos Baghdatis, poznati ciparski tenisač i varaždinski zet izazvao je dosta pažnje prije početka susreta s Dinamom

Među već tradicionalnim licima u varaždinskoj nogometnoj loži, čiji se sastav nije previše promijenio u tjedan dana od utakmice s Hajdukom, bilo je i jedno popularno sportsko ime izvan naših granica. Marcos Baghdatis, poznati ciparski tenisač smjestio se u drugom redu tribine, u trenirci i sa zimskom kapom na glavi, koju nije skidao niti na proljetnih plus 15 stupnjeva. Izazvao je Baghdatis dosta pozornosti prije susreta, mnogi su tražili fotografiju s njime, pozdravljali ga, iako je bilo i onih koji ga na prvu nisu prepoznali. Ipak, promijenio se fizički od igračkih dana, a i dok je na terenu često djelovao ljutito, sad nije skidao osmijeh s lica.

Podsjetimo, Baghdatis je varaždinski zet, suprug bivše hrvatske tenisačice Karoline Šprem, a dolazak u Varaždin želio je iskoristiti i za odlazak na utakmicu Varaždina i Dinama.

"Za koga navijam? Pa zna se, haha, Varaždin, naravno.", kazao nam je usput Baghdatis.

Tako je momčad Marija Kovačevića imala na tribini još jednog neočekivanog navijača, premda su, dinamovci, naravno, bili brojniji. Pred sam početak susreta na varaždinski stadion došao je i Zlatko Dalić, koji već po običaju ne sjedi među uzvanicima, nego na drugom kraju glavne, zapadne tribine. (T.N.)



Tagovi

Marcos BaghdatisNK VaraždinGNK DinamoAnte ČačićMario KovačevićHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti