REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

Poznato je gdje će Talijani ugostiti Izraelce

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 12.09.24. | 16:48

Okršaj u sklopu Lige nacija

Italija će 14. listopada ugostiti Izrael u Udinama u sklopu 4. kola Lige nacija, objavio je u četvrtak Talijanski nogometni savez.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Udine, glavni grad pokrajine Furlanije na sjeveroistoku Italije, nisu bile domaćini talijanskoj nogometnoj reprezentaciji više od pet godina i kvalifikacijske utakmice za Euro 2020. protiv Finske u ožujku 2019. godine.

Zbog nedostatka gradova voljnih ugostiti sastanak zbog napetosti povezanih s izraelsko-palestinskim sukobom, Belgija je prošli tjedan morala odigrati utakmicu s Izraelom kao domaćin u Debrecenu u Mađarskoj.

Utakmica, koju je s 3-1 dobila Belgija, također se igrala pred praznim tribinama.

Talijanski savez je međutim objavio da će ulaznice za utakmicu koja se igra na stadionu Friuli, stadionu Udinesea, kapaciteta 25.000 mjesta, biti puštene u prodaju od 17. rujna.

Italija, koja je ovog ljeta eliminirana u osmini finala Eura-2024, započela je Ligu nacija s dvije pobjede, protiv Francuske u Parizu (3-1) i protiv Izraela u Budimpešti (2-1). Prije utakmice s Izraelom, Azzurri će 10. listopada igrati protiv Belgije na Olimpijskom stadionu u Rimu. Trenutačno je vodeća u skupini 2 Lige nacija sa šest bodova, druga je Francuska s tri boda koliko ima i treća Belgija.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Liga nacijaTalijanska nogometna reprezentacijaizraelska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti