Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Poznato ime na klupi Zrinskoga, nekadašnji hrvatski reprezentativac dobio misiju ulaska u HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.07.24. | 08:00

Nakon rastanka s Igorom Budišom, član Prve NL je brzo pronaša novog trenera

Zrinski Osječko 1664 ima novog trenera, objavio je klub samo nekoliko dana nakon što se sporazumno rastao s Igorom Budišom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nesuđenog člana HNL vodit će Mato Neretljak (44), nekadašnji hrvatski reprezentativac koji je prošle sezone radio kao trener Zvijezde Gradačac u Premijer ligi BiH.

„Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Mato Neretljak novi trener NK Zrinski Osječko. Njegova stručnost i iskustvo donijet će novu energiju našem timu. Spremni smo za nove izazove i pobjede!

Dobrodošao, treneru!“, poručili su iz Gradskog vrta na Facebooku.


Neretljaku neće biti strano raditi u gradu na Dravi, jer bio je igrač Osijeka iz kojeg je svojevremeno prešao u Hajduk, a nakon godina u Južnoj Koreji, igrao je još u Hrvatskoj za Zadar i Rijeku.

Što se trenerskog iskustva tiče, počeo je u matičnom Orašju, vodio Jajce i GOŠK iz Gabele, angažiran je i u hrvatskoj U20 reprezentaciji, a radio je i Rudešu.

Zrinski Osječko 1664 se s novim trenerom nada ispunjenju cilja, plasmanu u HNL koji im je prošle sezone 'pobjegao' u posljednjem kolu kada su poraženi od Šibenika 0-2. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zrinski Osječko 1664Mato NeretljakIgor BudišaPrva nogometna ligaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti