Dejan Rakita/PIXSELL/PIXSELL
Dejan Rakita/PIXSELL/PIXSELL

Poznati svi sudionici drugog pretkola Lige prvaka, muka za prvaka BiH

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.07.24. | 08:51

U srijedu su odigrane preostale uzvratne utakmice prvog pretkola Lige prvaka.

Nakon sinoćnjih utakmica poznati su svi parovi drugog pretkola Lige prvaka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Slovan Bratislava obranila je 4-2 iz prve utakmice te je i u uzvrtau slavila protiv prvaka Sjeverne Makedonije Struge s 2-1. Slovan će u drugom pretkolu igrati protiv Krznarovog Celja koji je s ukupnih 7-1 još u utorak izbacio Floru iz Tallinna.

Prvak Bugarske, Ludogorec, prošao je dalje unatoč 0-1 porazu na gostovanju kod Dinamo Batumija zahvaljujući 3-1 pobjedi u prvoj utakmici. Ludogorec u drugom pretkolu igra protiv Dinama iz Minska. Latvijska Riga RFS slavla je s 4-0 kod sjevernoirskog Larnera i s ukupnih 7-0 prošla dalje. Latvijce u idućem pretkolu čeka težak protivnik, prvak Norveške Bodo/Glimt.

Nakon 0-0 u Kazahstanu, moldavski prvak Petrocub s 1-0 svladao je Ordabasi na domaćem terneu i izborio susrete protiv Apoela iz Nicosije. Klaksvih s Ovčjih Otoka odigrao je 'nulu' u Luksemburgu protiv Differdangea i prošao dalje zahvaljujući 2-0 pobjedi u prvom kolu. Čekaju ih susreti protiv Malmöa.

Najveće probleme u nastojanju da dohvati drugo pretkolo imao je prvak BiH, Borac iz Banja Luke. Nakon 1-0 pobjede u prvoj utakmici, prvak Albanije Egnatia je golom Doukoua u 82. zabila za 2-1 i izborila produžetke u kojima nije bilo pogodaka te su o putniku u iduću rundu odlučivali jedanaesterci. Banjalučani su pogodili sva četiri udarca, a domaćini promašili dva te je Borac prošao dalje, a u drugom kolu čeka ih superteški protivni, prvak Grčke PAOK!

Podsjetimo, hravtski prvak Dinamo siguran je u playoff rundi Lige prvaka, te svoj europski put ove sezone započinje 20. ili 21. kolovoza.

Rezultati prvog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka:

Parovi drugog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka:

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Liga prvakaBorac Banja Luka

Ostale Vijesti